vaarmeerheenenweer.nl

Prachtige fiets en wandelroutes in de buurt

De Hollandsche IJssel, de Krimpenerwaard en het Hitland Park zijn prachtige gebieden om te fietsen, te wandelen of te recreëren. Mooie natuurgebieden met mooie uitzichten en vergezichten. 

 

We hebben een paar websites voor u opgezocht die veel informatie geven over deze regio.

 

  • De Hollandsche IJssel altijd anders. De stichting "Hollandsche IJssel Altijd Anders" heeft als doel om de regio met 100 kilometer IJsseloever bekender, aantrekkelijker en toegankelijker te maken. Zeker over het water. De website www.hollandscheijsselaltijdanders.nl bevat veel infomatie over fietsen, wandelen en recreëren. 

 

  • De Krimpenerwaard is een prachtig gebied opgesloten tussen de rivier de Lek en de Hollandsche IJssel. Het oer Hollandsche landschap vormt een prachtig decor om te fietsen en te wandelen. Kijk voor meer informatie op www.route.nl/uitgelicht/regios/krimpenerwaard.

  • Het Park Hitland. Een prachtig natuurgebied met fiets en wandelpaden. Het gebied ligt opgesloten tussen Nieuwerkerk aan de IJssel en Capelle aan den IJssel. Het Park ligt pal tegen de Hollandsche IJssel aan. Kijk voor meer informatie over dit schitterende wandelparadijs op https://www.parkhitland.nl/